Puv-C systemen, zuivere virusvrije-lucht > 99%

De Puv-C systemen zijn gebaseerd op een bestaande luchtdesinfectiemethode
dat al wordt gebruikt in veeleisende laboratoria, ziekenhuizen en industrieën.
Twee succesvolle luchtzuiveringsmethoden worden nu gecombineerd tot een
enkel apparaat welke geschikt is voor de behandeling van ruimtes tot 1200m3.
Bij grotere ruimtes is er de mogelijkheid meerdere units te plaatsen.

De gecombineerde methodes zijn:
– Lucht filtratie
– UV-C lichtdesinfectie

Het zuiveren van de lucht die je inademt is niet langer een overbodige luxe.Een aantal micro-organismen en vervuilende stoffen zijn aanwezig in de lucht welke we inademen in een binnenomgeving, met inbegrip van virussen, bacteriën en schimmels, deze maken onze lucht minder gezond om in te ademen. Ook rook en stuifmeel kunnen een probleem zijn, deze kunnen met succes worden verminderd met de Puv-C systemen. De Puv-C systemen zijn compacte, stand-alone systemen, direct klaar voor gebruik met eenvoudige installatie en onderhoud.

Schone lucht in 2 stappen:

1 Filtratie
– Een stille, krachtige ventilator zuigt de lucht aan via en speciaal ontworpen HEPA Filter in de desinfectiekamer.
– HEPA-filters zijn speciaal ontworpen om tot 99,97% van alle deeltjes, die in de lucht te vinden zijn te blokkeren, deze filtertechnologie is perfect voor ontsmetting.
– Onze HEPA-filter is speciaal ontworpen voor de Puv-C systemen en garandeert een lang en probleemloos leven.
– Het reinigen van de HEPA-filter is een eenvoudig en gemakkelijk karwei, zo ook het vervangen van de HEPA-filter.

2 UV-C stralen
– De lucht wordt vervolgens behandeld met UV-C-straling via de speciale Philips UV-C-lamp, door het genereren van ultraviolette straling met een golflengte van 253,7 nm. vernietigt de UV het DNA (cellulaire structuur) van virussen,bacteriën, schimmels en andere micro-organismen en voorkomen dat ze zich voortplanten. Dit garandeert een hoge mate van desinfectie van de lucht op een gezonde en efficiënte manier.
– De speciaal ontworpen ventilator- in combinatie met het ontwerp van de unit – zorgt voor een goede vermenging van de lucht die de behuizing binnenkomt. Het creëren van deze turbulente stroming zorgt ervoor dat alle micro-organismen worden vernietigd door middel van de gedoseerde hoeveelheid UV-energie (UV-dosis).

Voordelen van de Puv-C systemen:
– Zuivert lucht uit vaste deeltjes met een rendement tot 99,97%
– Elimineert micro-organismen die aanwezig zijn in de lucht
– Heeft een positief effect op uw gezondheid
– Versterking van de weerstand van het lichaam tegen ziekten
– Inademingsallergieën worden verminderd of verdwijnen
– Angst en depressie kunnen worden verminderd, of verdwijnen
– Ziekten kunnen worden voorkomen

Effectief tegen
– Virussen, waaronder Corona en griep
– Bacteriën
– Schimmels
– Mijten
– Stof en deeltjes
– Stuifmeel

Toepasbaar voor elke publieke ruimte zoals: ziekenhuizen, scholen, bedrijven, horeca, woonzorgcentra, verenigingen, winkelcentra, bioscopen, enzovoort.

Temperatuur display

De ideale oplossing om je omgeving vooraf te controleren op een eventuele aanwezige koorts, de dsiplay met ingebouwde camera en temperatuur sensor geeft aan of een persoon koorts heeft. Mocht er geen sprake zijn van koorts licht de display “groen”, mocht er wel sprake zijn van koorts licht deze “rood”.

Toepasbaar voor elke publieke ruimte zoals: ziekenhuizen, scholen, bedrijven, woonzorgcentra, horeca, verenigingen, taxi’s, winkelcentra, bioscopen enzovoort.

Met inbegrip van alle noodzakelijke componenten die nodig zijn om bedrijven en gemeenschappen te beschermen, is dit enterprise-grade platform betrouwbaar, aanpasbaar en naadloos te gebruiken. Het systeem is speciaal ontworpen om flexibel te zijn en bevat een bekroonde Mimo Monitors hardware display, Revel’s Digital’s CMS-analyse en nauwkeurige temperatuurgevoelige software met een licentie van een jaar.

Beschikbare besturingssystemen zijn onder andere Android en BrightSign, en bundelgroottes van 7″ tot 32″, het Mimo Monitoren Temperatuursensoren platform is gecreëerd met ultieme flexibiliteit in het achterhoofd. De software is gebouwd op de top van digital signage software die zorgt voor ultieme flexibiliteit in berichtgeving, instructies en controle, en kan, door middel van zijn grondige analytische systeem, worden verbonden met bestaande databases om persoonlijke temperaturen dagelijks bij te houden en vast te leggen. Denk eraan – als identiteiten en temperaturen aan een persoon zijn gekoppeld, hiervoor heb je dan wel toestemming nodig en aan alle regelgeving voldoen.

Het platform is ook in staat om te synchroniseren en samen te werken voor een allesomvattend beeld. Ideaal voor ingangen van supermarkten, woonzorgcentra, kantoorgebouwen, scholen of in taxi’s voorafgaand aan het rijden, maakt deze kiosk gebruik van geavanceerde medische sensoren om de temperatuur van een persoon op te nemen en ervoor te zorgen dat ze anderen niet in gevaar brengen. De kiosk moet binnenshuis en uit de buurt van deuren en HVAC-systemen worden geplaatst voor nauwkeurige resultaten.

Naadloos op te zetten en efficiënt te gebruiken, kan dit baanbrekende, aanrakingsvrije temperatuurplatform de gemoedsrust bieden die nodig is om de veiligheid van iedereen te garanderen.

Download Monitors Product Sheet (PDF)

Voordelen:

Aanpasbaar, flexibel en uitgebreid platform dat op een groot aantal manieren kan worden gebruikt om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen. Voorbeelden hiervan zijn: het geven van een groen of rood licht aan iemand om een gebouw te betreden, met opties voor synchronisatie tussen locaties, beheer en monitoring op afstand en een volledige analytische suite beschikbaar.

Compact, duurzaam en betrouwbaar, voor naadloze installatie en intuïtief gebruik.

Integreert een ultramoderne temperatuursensor van medische kwaliteit. Draait op meerdere hardwareplatforms, waaronder BrightSign en Android.

Verkrijgbaar in wandmontage, vloerstandaard, staande kiosk en in de maten 7-32″ met verschillende complexiteit en aanpassing van de analytics om aan uw behoeften te voldoen.

Ideaal voor toepassingen zoals supermarkten, woonzorgcentra, kantoorgebouwen, scholen en nog veel meer.

Om het proces van temperatuurregistratie te vereenvoudigen voor mensen die op zoek zijn naar een naadloze en zeer kosteneffectieve oplossing, bieden we ook een instapmodel, een niet-CMS-versie die de temperatuur weergeeft en een duidelijke en gemakkelijk te diagnosticeren temperatuurmeting aangeeft. Deze niet-analytische oplossing zorgt ervoor dat iedereen die een openbaar gebouw betreedt, temperatuurvrij is en bevordert de veiligheid.

MEER WETEN OVER ONZE AIR PURIFICATION & CONTROL SYSTEMEN?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
De medewerkers van RT Vision staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

     ONZE SERVICE IS 24/7 BEREIKBAAR OP 073 – 55 11 055

     ONZE SERVICE IS 24/7 BEREIKBAAR OP
    073 – 55 11 055