Narrowcasting Amsterdam

RT Vision levert, installeert en onderhoudt narrowcasting, ook in Amsterdam!

narrowcasting

RT Vision

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van audiovisuele totaaloplossingen. Bovendien hebben wij maatwerk, service en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan.

Wij bieden audiovisuele oplossingen voor o.a. onderwijs, bedrijfsleven, gezondheidszorg en winkelketens.

Deze oplossingen omvatten naast beamers en andere projectoren ook interactieve touch displays (digitale schoolborden, touch screens, CTouch), complete audio- en lichtinstallaties (ledverlichting, interieurverlichting, sfeerverlichting), videoconferencing, vidiwall, besturingssystemen (domotica) en narrowcasting.

Narrowcasting

Waar een algemene uitzending (broadcasting) wordt uitgezonden zonder onderscheid te maken aan wie de  informatie is gericht, is narrowcasting het gericht verspreiden van informatie voor specifieke doelgroepen op specifieke plaatsen.

Narrowcasting is een moderne manier om intern (voor het eigen personeel) en extern (klanten, bezoekers, patiënten, leerlingen, etc.) te communiceren.

Praktische toepassingen zijn er bijvoorbeeld in de vorm van het bieden van informatie via beeldschermen in winkels, op stations, in wachtkamers, in voetbalstadions en bij onderwijsinstellingen.

Service

Wij bieden uitstekende, complete service en support. Onze elektrotechnische installateurs zorgen voor de perfecte installatie

Amsterdam en omliggende gemeenten

RT Vision is gevestigd in Den Bosch, maar levert ook narrowcasting in Amsterdam en omgeving. Dus ook in: Zaanstad (Zaandam), Oostzaan, Landsmeer, Waterland (Broek in Waterland), Gooise Meren (Muiden), Weesp, De Ronde Venen (Abcoude), Diemen, Ouder-Amstel (Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel), Amstelveen, Haarlemmermeer (Badhoevedorp en Zwanenburg), Haarlemmerliede en Spaarnwoude (Halfweg).

Zie voor meer informatie over narrowcasting: https://nl.wikipedia.org/wiki/Narrowcasting