Air cleaner zuivert ruimtes voor 99% van virussen

Wilt u een schone lucht voor uw werknemers en/of bezoekers kunnen garanderen? Onze air cleaner zuivert ruimtes voor 99,9% van elk type virus of bacterie tot wel 1200 m3 per uur. De RTVA-A300 is een flexibele luchtreiniger die een oplossing biedt voor al uw problemen die zich in de lucht bevinden, zoals pollen, geurtjes of schadelijke micro-organismen. De lucht stroom in zes verschillende richtingen van binnen en buiten de unit in. Hierdoor is er sprake van een complete zuivering waarbij dode hoeken worden vermeden. Bovendien wordt de lucht sneller en schoner teruggevoerd. In de air cleaner zit standaard een UV module ingebouwd waar door middel van UVC licht micro-organismen worden gedood. Wilt u ook kleine vaste stofdeeltjes, zoals stuifmeel kunnen zuiveren? Dan kunt u eenvoudig een HEPA-filter in de unit plaatsen. Bent u op zoek naar een air cleaner die gassen kan absorberen en geuren elimineert? Door het plaatsen van de TVOC module worden deze uit de lucht verwijderd.


Bekijk de producten

Air cleanerAir cleaner is met flexibiliteit ontworpen

Door het jaar heen kunnen er zich verschillende luchtproblemen voordoen. In de lente kan stuifmeel zich gemakkelijk door uw gebouw verspreiden. Ook kan er soms sprake zijn van een microbiologische bedreiging, zoals het coronavirus, die met een air cleaner buiten de deur kan worden gehouden. Al uw luchtproblemen kunnen namelijk eenvoudig worden opgelost met de RTV-a300. Dit is een mobiele luchtbehandelingsunit die op veel verschillende locaties kan worden gebruikt, zoals in ziekenhuizen, scholen, kantoorgebouwen, keukens of bij u thuis. Afhankelijk van het luchtprobleem kunt u de unit uitbreiden met een specifieke module, zoals in bovenstaande alinea is uitgelegd. Als luchtdesinfectie-expert adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een luchtreiniger. Neem contact op door te bellen naar: +31(0)73 – 55 11 055.


Neem contact op

Sterke kernkracht met oog voor duurzaamheid

Wist u dat onze air cleaner energiezuinig en milieuvriendelijk is? Het hart van de unit is een zeer efficiënt ventilatorsysteem dat is ontworpen om vele jaren probleemloos te werken. De air cleaner is met het oog op duurzaamheid ontworpen waardoor het u een aanzienlijke kostenbesparing oplevert in vergelijking met een conventionele ventilator. Daarnaast is de luchtreiniger eenvoudig te bedienen met maar één druk op de knop. Vervolgens doet de air cleaner het werk, worden alle deeltjes in de lucht geteld en wordt dit aantal weergegeven op het display. Hierdoor geeft de luchtreiniger een zeer nauwkeurig beeld van uw luchtkwaliteit. Wilt u ook een zuivere luchtkwaliteit in uw huis of op een andere locatie? De RTV-a300 unit biedt u een complete all-in-one oplossing voor luchtverontreiniging en is ontworpen om complexe en veranderende luchtproblemen aan te pakken. Ga direct naar de webshop om de UV-C luchtreiniger te bestellen!


Ga naar de webshop
TERUG NAAR BOVEN