Luchtreiniger verwijdert virussen, bacteriën en schimmels

Bent u op zoek naar een luchtreiniger die virussen, bacteriën en schimmels verwijdert? Ontdek de UVC luchtreiniger die gebruik maakt van de kracht van het licht om deze indringers te inactiveren. Hierdoor kunnen ze zich niet langer meer door de lucht verspreiden. Het wordt steeds duidelijker dat virussen zich voornamelijk door de lucht verspreiden, en dus wordt de noodzaak om de lucht te zuiveren steeds groter. Wij vinden dat het mogelijk moet zijn voor iedereen om schone lucht tot zich te nemen door de UVC luchtreiniger aan te bieden. Hiermee wordt de lucht gezuiverd van virussen, bacteriën en schimmels. Dit is voor het oog niet zichtbaar omdat UV-C licht in het elektromagnetische spectrum valt. Ondertussen zorgen deze onzichtbare krachten ervoor dat het DNA en RNA van indringers in de lucht wordt afgebroken, met een schone lucht als gevolg. Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden van een air cleaner? Bekijk de downloads!


Naar de downloads

Luchtreiniger met bewezen effectiviteit

LuchtreinigerWist u dat UV-C licht als bewezen effectief is aangewezen door Boston University tegen het coronavirus? In dit onderzoek kwam naar voren dat een UVC luchtreiniger voor een reductie van 99% van het SARS-CoV-2 virus zorgt. Hierdoor kan de air cleaner worden gebruikt om de ruimtes van uw werkplek of huis te desinfecteren. Kenmerkend aan UV-C licht is dat het snel, effectief en veelzijdig toepasbaar is aangezien u de luchtreiniger op tal van locaties kan gebruiken. Hierbij kunt u denken aan restaurants, universiteiten, vergaderruimtes of een ziekenhuis. Slechte luchtbehandeling op dit soort locaties zorgt ervoor dat virussen en bacteriën zich makkelijk kunnen verspreiden en er veel besmettingen kunnen plaatsvinden. Wilt u dit voorkomen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een luchtreiniger. Vul het contactformulier in!


Neem contact op

Hoe wordt de lucht gereinigd?

De UV-C luchtreiniger is een zeer hoogwaardige desinfectie unit die is ontworpen en ontwikkeld in Nederland. Pollen, geurtjes of schadelijke micro-organismen worden hiermee onschadelijk gemaakt. De lucht uit de ruimte wordt aan twee zijkanten van de unit aangevoerd, waarna deze aan beide kanten door een desinfectie module wordt geleid. Vervolgens blaast de krachtige ventilator de schone lucht aan de bovenkant van de unit in vier richtingen de ruimte in. Wilt u de air cleaner verplaatsen naar een andere ruimte zodat daar de lucht gereinigd kan worden? Dat is geen probleem omdat de unit zeer compact en licht is en daardoor voor iedere ruimte bruikbaar is. Zorg voor een gezonde en zuivere lucht door de UV-C luchtreiniger te bestellen.


Bekijk de producten
TERUG NAAR BOVEN