RTV-A50: SCHONE, ZUIVERE LUCHT IN ELKE BINNENRUIMTE

Fijnstof, stof, bacterien, virussen, schimmels worden onmiddellijk geelimineerd dankzij deze compacte ionisator / sterilisator.

Het binnenklimaat heeft grote invloed op de gezondheid van mensen. Zeker in deze coronatijd met hoogge·1nfecteerde aerosolen – virussen en bacterien in de lucht – is een goed luchtklimaat van groot belang. De RTV-ASO is een compacte ionisator/sterilisator met en capaciteit van circa 50 m2, die de lucht in kantoor, productiehal, zorginstelling, school, horeca of ( openbaar) vervoer binnen een uur zuivert. De innovatieve RTV-AOS is energiezuinig, onopvallend en vrijwel geruisloos. ledereen merkt direct de ver­betering in de luchtkwaliteit na de – zeer eenvoudige – installatie. De RTV-AOS verbruikt niet alleen zeer weinig energie, maar maakt bovendien traditionele lucht­zuiveringssystemen en kostbare filters overbodig.

DOWNLOAD DATASHEET

RTV-A50 IS EEN COMPACTE IONISATOR EN STERILISATOR DIE DE LUCHT BINNEN EEN UUR REINIGT

WAT LEVERT RTV-A50 U OP?

• Sterk verbeterde luchtkwaliteit
• Geen stof, fijnstof, VOS* en pathogenen in de binnenruimte
• Gezondere en productievere medewerkers
• Gasten die zich gezonder en prettiger voelen
• Besparingen op traditionele luchtzuivering
• Lage energiekosten
• Geruisloos, veilig, onopvallend systeem
• Eenvoudig te monteren en uit te breiden

*Vluchtige organische stoffen: makkelijk verdampende, vaak schadelijke stoffen

IONISATIE & UV C -LICHT

De RTV-A50 combineert ionisatie en uvc licht. De negatieve ionen en de plasma ionisatie dragen niet alleen bij aan een frisse en zuivere lucht maar ook aan verlaging van het CO2 gehalte. Het gebruik van UVC-licht in de strijd tegen vervuilde lucht maakt de lucht­zuivering extra effectief.
De technische werking van de RTV-A50 is meermaals wetenschappelijk bewezen. RTV-A50 is uitvoerig getest door TOV Nord en de claims zijn in verschillende onderzoeken onderschreven.

De gezuiverde lucht draagt bij aan betere ge­zondheid.
Door ionisatie wordt de binnenruimte ge­zuiverd van stof, fijnstof, nare geurtjes, bac­terien en virussen. Medewerkers, gasten, reizigers en patienten voelen zich direct gezonder en prettiger. De RTV-A50 is een compacte ionisator/sterilisator met een enorme capaciteit die de lucht binnen een uur zuivert.

WAT IS IONISATIE?

lonisatie is een natuurkundig fenomeen. Door ionisatie verandert de elektrische lading van een stofdeeltje. Daardoor binden de stofdeeltjes zich aan watermoleculen in de lucht. Die warden zwaar en vallen, met stof, fijnstof, pathogenen en al op de grond. RT Vision is al jarenlang voorloper – in Nederland en wereldwijd – in de praktische toepassing van ventilatie.

Veel organisaties kiezen inmiddels voor de ionisatieoplossingen van RT Vision. Zuiver daglicht en een schoon binnen­klimaat leiden tot betere gezondheid, meer welzijn, hogere productie en minder ziekte-verzuim.

Afmetingen
90 x 125 x 50 mm

Capaciteit
50 m2 per unit

Verbruik
<19 Watt

Ionisation
500 miljoen/sec

Aansturing
12 VDC

EFFICIËNTIE

Deeltjesfractie 0,3 – 7 µm  99,94%

Schimmelsporen < 100 µm  97%

Bacterien < 100 µm  98%

 

MEER WETEN OVER DE RTV-A50?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
De medewerkers van RT Vision staan klaar om uw vragen te beantwoorden.